Szolgáltatások

A PTE BTK Hallgatói Önkormányzata számos szolgáltatást nyújt a tanév során, melyek megkönnyítik az egyetemen a mindennapokat. Hosszú a lista, melybe többek között a géptermek tartoznak, valamint a Szolgáltatói Iroda, ahol nyomtathattok vagy fénymásolhattok, de a különböző programjainkra is leadhatjátok jelentkezéseteket, vagy épp megtalálhatjátok a legfontosabb nyomtatványokat a tanulmányi ügyek intézéséhez. Ugyanitt lehetőség van otthonról nyomtatásra, amihez a nyomtatni szánt anyagaitokat csak el kell küldenetek az e-mail címünkre, illetve regisztrálhattok a BTK programjaira. 


Szolgáltatói Iroda

A Szolgáltatói Irodát az "A" épület bejáratánál találjátok baloldalt. Egész héten várnak titeket a "Szolgiban", ahol a tanulmányok szükséges velejárójaként esedékes papírmunkát elintézhetitek.

 

Nyitva tartás:

H – Cs: 7:30 – 16:30 P: 7:30-13:00

 

 

Elérhetőségeink:

Tel: (+36) 72/503 600 / 24237 E-mail: iroda.szolgaltatoi@gmail.com

 

 

 

 

 

  

Rókus Hallgatói Iroda és Gépterem

 

A Rókus utcai épület földszintjén, a bejárat után jobbra fordulva, a folyosó végén találjátok a Rókus Hallgatói Iroda és Géptermet. Amellett, hogy számítógépeink rendelkezésetekre állnak, itt is nyomtathattok, fénymásolhattok, szkennelhettek és regisztrálhattok a rendezvényeinkre.

Nyitva tartás:

H-Cs: 08:00 - 17:00 P: 08:00 - 14:00
    

 

 

 

 

 

 

 


B125-ös és Zsolnay Gépterem 

A PTE BTK HÖK koordinálása alatt három gépterem áll rendelkezésetekre, ahol internetezhettek, levelezhettek tanulmányi ügyeiteket intézhetitek. Az egyik a Rókus Hallgatói Irodában található, a másik a "B" épületben, a harmadik pedig a Zsolnay Negyedben, a Szociológia tanszéken.

Helyszín: B125
 

Nyitva tartás:

H – CS: 08:00 – 16:00 P: 08:00 – 14:00

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helyszín: Zsolnay Negyed, Szociológia tanszék

Nyitva tartás:

A terem órarendjén igazodva, H-P 08:00-16:00 között, kivéve, amikor óra van.